Aurinkosähköjärjestelmät asennuksineen

Asennamme ja myymme aurinkosähköjärjestelmät. Aurinkosähköjärjestelmä hyväksikäyttää auringon energiaa muuttaen sen käyttökelpoiseksi sähköksi ja näin säästät sähkölaskussasi. Aurinkoenergiajärjestelmät kiinteistössäsi lisäävät myös rakennuksen arvoa.

Aurinkovoimalat

Valikoimistamme löydät GreenEnergyn-aurinkopaneelit, joille myönnetään 25 vuoden tehontuottotakuu ja vähintään 10 vuoden tuotetakuu.  Aurinkovoimalan kaikki paneelityypit ovat sertifikoitu ja täyttävät erittäin tiukat laatuvaatimukset. Asennamme ja myymme GreenEnergyn monikideaurinkopaneelit, yksikide- ja ohutkalvopaneelit.

Älykäs kiinteistön energiankulutuksen säätäminen

GreenEnergyn järjestelmätoimitukset sisältävät GEF Vision™, pilvipalvelun, joka mahdollistaa uusien, älykkäiden ominaisuuksien kehittämisen: Tuotantoa voidaan ennustaa koneoppimisen kautta täsmällisemmäksi etsimällä vallitsevan säätilan ja voimaloiden tuotannon väliltä yhteyksiä, jotka jäisivät huomioimatta teoreettisiin laskelmiin perustuvissa ennustuksissa. Näin voidaan optimoida kiinteistön energiankulutus siirtämällä esimerkiksi lämminvesivaraajan kulutusta vuorokauden edullisimmille tunneille. GEF Vision™ -tuoteperheen akkuratkaisulla voidaan käyttää hyväksi erilaisia akkuteknologioita ja näin hyödyntää se osa tuotannosta, jolloin sähkönkulutusta ei ole, koska ketään ei ole kotona sähköä kuluttamassa.

Haluatko tietää lisää?

Vieraile GreenEnergy Finlandin kotisivuilla. Lisätietoja saat myös meiltä.

Meiltä saat myös kaikenlaiset sähköasennukset.

Lataa tästä esitteitä

Jari Tuomikoski: jari.tuomikoski@sahkopalvelutuomikoski.fi

Tarvittaessa ota yhteyttä ja sovitaan aika tapaamiselle.

Lähetä viesti ja kuvaile sähkötöiden tai -palveluiden tarvettasi. Vastaamme mahdollisimman pian ja sovitaan molemmille sopiva aika.